Onze visie op een betere verkoopervaring voor camper- en caravaneigenaren

We zijn ervan overtuigd dat digitalisering steeds meer invloed heeft op alle gebieden van ons leven. En we geloven dat technische vooruitgang dingen blijvend verbetert. Vanuit ons oogpunt omvat dit ook de verkoop van een gebruikt voertuig. Daarom is er een centrale leidende vraag achter alles wat we doen:

Hoe kunnen we de verkoop van campers en caravans zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk maken door middel van digitale tools en processen?

caravanmarkt24.de biedt je een innovatieve online oplossing die het verkopen van je voertuig een kwestie van vreugde en eenvoud maakt. Verkoop je camper of caravan in een mum van tijd tegen de beste marktprijs en bespaar tegelijkertijd tijd en zenuwen. Alles online en vanuit uw eigen huis - zo werkt verkopen tegenwoordig!

Oleg Rubinov - Oprichter / co-CEO / COO
Oleg kwam op jonge leeftijd bij zijn vaders handel in gebruikte auto's en leerde het vak vanaf nul. In de afgelopen jaren heeft Oleg de zaak overgenomen, geleidelijk uitgebreid en meer dan 400 voertuigen per jaar verhandeld. Sinds 2019 heeft hij zich meer en meer gespecialiseerd in gebruikte voertuigen uit het kampeer- en caravansegment, waarbij hij samen met zijn team voertuigen verkoopt aan klanten uit het hele land. Door zijn 10-jarige carrière als handelaar in tweedehands auto's is hij zeer vertrouwd met de behoeften van kopers en verkopers. Hij is medeoprichter van caravanmarkt24.de en verantwoordelijk voor de operationele bedrijfsontwikkeling. Oleg heeft een diploma in bedrijfskunde en is een gepassioneerd autorijder.
Peter Siemen - Oprichter / co-CEO / CTO
Peter is al meer dan tien jaar thuis in de Berlijnse start-up wereld. Klantgerichte productontwikkeling via innovatieve cloudarchitecturen en datagestuurde softwareontwikkeling zijn zijn technische specialiteiten. Zijn professionele carrière begon in 2009 als machine learning software engineer bij Nokia Maps in Berlijn. Na slechts 2 jaar volgde hij de roep van de markt en begon hij zijn eigen bedrijf als Machine-Learning Consultant, waarbij hij innovatieve softwareproducten ontwikkelde voor bedrijven als Zalando, Zanox en een handvol andere Berlijnse start-ups. Van 2014 tot 2019 leidde Peter als CTO de ontwikkeling van het online kunstplatform Juniqe.com. In 2019 richtte hij 'Peter Siemen Cloud Solution Engineering UG' op om bedrijven te ondersteunen als freelance cloud solution architect. Peter is medeoprichter van caravanmarkt24.de en verantwoordelijk voor de technische productontwikkeling.
about___nl